Spider-Man: No Way Home Trailer Lek lijkt legitiem

Het wachten op de trailer voor Spider-Man: No Way Home is een lange tijd geweest met een lek. Tenminste, tot zondag. Een Tiktok-video van een account met watermerk “1angryguy” toont een telefoonopname van een telefoonopname met een kleine, pre-VFX-trailer voor de volgende Spider-Man-film. De Spider-Man: Lek geen manier om naar huistrailer te lekken, gezien het feit dat de video van een visuele effectenproducent is die aan Thor werkte: Ragnarok en Ant-Man en de WASP. Ook op de video staat een watermerk met het lezen van “Superhero Theorist” en “Edward Rose”, een podcaster en geek -blogger. Ze meldden, in een nu verwijderde tweet, dat de trailer zou debuteren in Cinema Con en gepaard zou gaan met Shang-Chi en de legende van de tien ringen.

Kort na de Spider-Man: Lek op geen enkele manier naar huis verscheen online, Sony Pictures begonnen DMCA Takedown-kennisgevingen uit te geven. De video is er nog steeds, maar ze blijven niet lang op. Toch bewijst dit dat er een trailer is en dat deze binnenkort komt. Zoveel als ik van spoilers hou, tenzij je een overwegend onaangename auditieve ervaring wilt, zou het het wachten waard zijn op de officiële trailer -release.

What the Spider-Man: No Way Home Trailer Lek onthuld over de film

Afbeelding via Colombia Pictures

x

Mario Kart DLC Gold Rush.MP4

0 seconden van 12 minuten, 40 seconden

Live
00:00
12:40
12:40

Uit wat ik uit de video zou kunnen bepalen, lijkt het erop dat de film begint waar Spider-Man: verre van huis eindigt. Dit wordt afgewisseld met een gesprek tussen Peter Parker van Tom Holland en MJ van Zendaya, over Spider-Man en zijn kracht om meisjes te ‘hypnotiseren’. Hij heeft getoond in een ondervragingsruimte van de politie waarin wordt uitgelegd dat hij Mysterio niet heeft vermoord. MJ vertelt hem dat dit een kans is om te leven zonder tegen mensen te liegen. Dus het lijkt erop dat het geheim buiten blijft.

We zien dan Peter in het huis van Doctor Strange, dat bedekt is met sneeuw. Nu kan dit een mystieke ongeluk zijn. Of het kan gewoon winter zijn en hij heeft nog steeds niet het spontane dakraam gerepareerd dat de Hulk voor hem heeft gemaakt in Avengers: Endgame. We weten uit ingestelde foto’s dat ten minste een deel van deze film in de winter plaatsvindt. Doctor Strange doet Peter een solide betovering om de hele wereld zijn geheime identiteit te laten vergeten. Strange wordt hiertegen gewaarschuwd door de Wong van Benedict Wong (wat betekent dat we een directe Shang-Chi-verbinding kunnen krijgen). Strange zegt dan iets moeilijks om te horen over ruimtetijd en het concept van het multiversum.

We zien ook een aantal onafgemaakte visuele effectenfoto’s die een aantal reality-warping dingen vertonen. Het lijkt erop dat het deel kan uitmaken van de spiegeldimensie van Doctor Strange, maar het kan iets anders zijn. We zien wat bedoeld is als explosies en verwoesting in het openbaar. De trailer sluit vervolgens met een meestal CGI Alfred Molina als Doctor Octopus die Peter begroet.

Wat zien we niet? Eerdere vorige Peter Parkers, Mary Janes of Daredevil. Toch zouden ze ongetwijfeld sommige van die cameeën als een verrassing houden als ze daar zijn.

Spider-Man: Debuteert geen weg naar huis in theaters op 17 december 2021.

Wat denk je? Heb je de Spider-Man gezien: geen weg naar huis trailer lek of wil je wachten op de premiumversie? Deel uw mening, beoordelingen en hoop op de film in de reacties hieronder.

Leave a Comment