Beste grafische romans van 2013

Dit is wat ik geloofde dat de allerbeste grafische romans van 2013 waren, om gebaseerd te zijn, op basis van wat getroffen, vermaakt, en mij verlichtte. Voor meer informatie over elk type van het naleven van titels, brengen de links u naar mijn recensies.

(Ja, ik ben een maand te laat – maar ik publiceer liever nadat het jaar is voltooid dan twee maanden te vroeg, evenals het gevaar dat geweldige boeken weglaat die plaatsvonden om in november of december te worden gepubliceerd.)

Relishfood brengt herinnering, evenals in dit memoires, vertelt Lucy Knisley over belangrijke momenten in haar leven op basis van de gerechten die ze in gedachten houdt. Recepten hebben geplukt prachtig eenvoudige kunst in bedrieglijk ingetogen kleuren, die een gastvrije memoires produceren met universele aantrekkingskracht.

De initiatesetienne Davodeau bracht een jaar een wijnmaker door over grafische romans, terwijl de wijnmaker de kunstenaar zijn ambacht in ruil daarvoor liet zien. De verkenning van wat het betekent om kunst te maken, verteld met verschillende velden met meer overeenkomsten dan vermoed, is zowel verlichtend als inspirerend.

Bad Houseslewis helpt zijn moeder met haar landgoedverkoopbedrijf in dit prachtig geïllustreerde verhaal van sorteren met wat er over is van de huizen van andere mensen door Sara Ryan en Carla Speed McNeil. De vergankelijkheid van huisvesting is een bijzonder actueel thema, vooral wanneer Anne, iemand die gevoelens wil ontdekken van erbij horen bij de artefacten van andere mensen, hoewel ze het risico van hamsteren begrijpt vanwege de uitdagingen van een leuk, zijn leven binnengaat. Uiteindelijk kunnen beschadigde huizen en beschadigde huishoudens alleen worden gerepareerd door de optie om het opnieuw te proberen.

De schattige vrouw netwerk Dit hedendaagse romantiek van Greg betekent, Mk Reed, evenals Joe Flood de onzekerheid van jonge volwassenen vastgelegd zoals geïntegreerd met een dergelijke locatie en gemeenschap. De moeilijkheid komt bij het nemen van een eigen beslissing die van te vinden, ondanks goedbedoelende oppositie en goed bedoeld advies. Schattig!

Barnabya 1942 strip van Crockett Johnson (Harold evenals de Purple Crayon) lijkt een beperkte toepassing van de lezers van vandaag te hebben, maar dit verhaal van een jongen en zijn sigaar-champing, machtige, machtige sprookjes Godfather is charmant, fantasierijk en vermakelijk, zelfs als de verhaallijnen koffie -rantsoenering, luchtaanval sirenes, evenals nazi -spionnen (die eveneens ogres zijn) omvatten.

Het levensverhaal van de vrouw Rebelmargaret Sanger, verteld door Peter Bagge, is verrassend. Ze vocht niet alleen om de geboorte te laten beheren en medisch begrip legaal voor iedereen, ze woonde zowel uitgesproken als vastberaden mode om vrouwen het beheer van hun leven te bieden aan het beheer van hun eigen vruchtbaarheid.

Avonturen van superheld Girlsuperhero -verhalen worden vaak verondersteld te worden afgespeeld, tegenwoordig, hoe geloof Erin Hicks een frisse, herkenbare take demonstreert met een jonge dame die het moeilijk heeft om zowel krachten als het leven te beheersen. Immens grappig, enorm getalenteerd, dit is een superheld voor een nieuwe generatie.

Utsubora: The Story of a Novelista Puzzle Story Manga over twee vergelijkbare vrouwen, een beroemde auteur, plagiaat en schrijversblok, identiteit, zorgvuldigheid, evenals pretentie door Asumiko Nakamura. Het is moeilijk om aan te geven wat er zelfs in dit boek voorkomt, maar het blijft lang na het afwerken bij de bezoeker, vanwege de opvallende visuals.

Het eigendom dat de effecten van de Holocaust nog steeds verlengen tot overlevenden, evenals hun nakomelingen in dit verhaal van een dame die met haar oma reist om de Poolse woonwoning of commercieel eigendom te vergroten tijdens de oorlog. Het is echter Rutu Modan’s gebruik van humor en voorzichtige observatie van menselijke eigenschappen die een gevoel van hoop bieden voor zowel de personages als de lezer.

Bloodhound: Brass Knuckle Psychologya Bijna vergeten, eye-opening handvat eigentijdse superhelden met in-your-face mindset en een verfrissend gebrek aan valorisatie. Dan Jolley en de verhalen van Leonard Kirk werden dit jaar opnieuw gepubliceerd, samen met een nieuwe follow-upserie, in een periode die idealiter meer voorbereid is op een helder ogentje precies hoe verstorende opmerkelijke mogelijkheden kunnen zijn.

Ik geloof dat dat een vrij goede lijst is. Er is fictie, non-fictie, superhelden, historische herdrukken, evenals zelfs een manga. (Mijn beste manga -lijst van 2013 is nog steeds in ontwikkeling en zal over een paar dagen voldoen.) Net als in de afgelopen jaren heb ik bijgedragen aan de PW Comics World Movie Critics Poll, evenals als in de afgelopen jaren, mijn smaken don Bij elkaar komt niet precies overeen, hoewel mijn algemene trackrecord deze keer veel beter was dan sommige vorige.

Ik heb ook een eervolle vermeldingslijst. Deze boeken zijn dit jaar uitgebracht en door mij gesuggereerd, maar maakten echter niet liever de top tien.

Blauw is de warmste kleur van Julie Maroh, Arsenal Pulp Press

Buzz door Ananth Panagariya evenals Tessa Stone, Oni Press

Genius door Steven T. Seagle evenals Teddy Kristiansen, allereerste seconde

Kijk direct vooruit door Elaine M. Will, alternatieve strips

Madison Square Tragedy: The MUnull

Leave a Comment