Collectieve gedachten voor maart 2015: Deel 1: Eve of a New Year Edition

Dit bericht is ingediend onder:

HOOPPAGINA HOOGTEKENINGEN,
Interviews en kolommen

KC is altijd voorbereid op een spontane oudejaarsfeest.

Door KC Carlson

NIEUWE DINGEN

Avengers: Iedereen wil de wereld richten

Avengers: Iedereen wil de wereld van de World Prose Roman (Marvel) richtlijnen: net op tijd voor Marvel’s Avengers: Age of Ultron (en niet de enige keer dat je die zin deze maand leest), dit is een geheel nieuwe roman van het nieuwe York Times-Bestselling Author of Guardians of the Galaxy: Rocket Raccoon and Groot-Steel the Galaxy! en Guardians 3000 (aka Dan Abnett)! De machtige Avengers worden tegelijkertijd geconfronteerd met een reeks van hun grootste vijanden. In Berlijn vecht Captain America tegen de krachten van Hydra. In het Savage Land proberen Hawkeye en de zwarte weduwe A.I.M. In Washington vecht Iron Man om Ultron te stoppen. In Siberië neemt Thor een heel leger aan. En in Mangapore vechten Bruce Banner en Nick Fury tegen de hoge evolutionaire! Slechts één ding is zeker: dit is geen toeval. Maar welk groter, dodelijker risico ligt achter deze gelijktijdige aanvallen op aarde? (Een film van meerdere miljoenen dollars?) Nieuwe cover van John Cassaday. 304 pagina’s tellende hardcover roman. Beschikbaar in april.

Umm, ik heb een potentieel domme vraag … impliceren ze Mangapore of Madripoor? De eerste is een fictieve stad in de Sinister Dexter-serie van Dan Abnett voor 2000 AD/IDW, en de laatste is een gevestigde fictieve stad in het Marvel Universe (zie Wolverine). Heilige onbedoelde potentiële inbreuk op het handelsmerk … of gewoon slechte proeflezen?

X-Men: Days of Future Past Prose Novel

Trouwens, de relatief recente X-Men: Days of Future Past Prose Novel is nu beschikbaar voor pre-order in een goedkopere, softcover (oh, zo zacht …) formaat. Voor het geval u geïnteresseerd was.

Batman Earth One Volume 2

Batman Earth One Volume 2 (DC Comics): de langverwachte follow-up van het best verkochte en veelgeprezen eerste deel vindt Batman die probeert de steeds meer conflicterende ideologieën van detective Jim Gordon en Bruce Wayne’s Head of Security, Alfred Pennyworth te repareren . (Klinkt veel als het tv -programma Gotham, niet?) Ondertussen wordt Gotham in angst gedompeld door een enigmatische anarchist en moordenaar die zichzelf de Riddler noemt, er is een bizar wezen dat Gotham’s riool rondsnuffelt, en wie weet wat de geheime agenda van Harvey Dent is! Door dezelfde makers van Deel One: Geoff Johns, Gary Frank en Jon Sibal. 160 pagina’s tellende kleur hardcover. beschikbaar in mei.

Deze maand in klassieke stripboekencollecties

Avengers: Scarlet Witch van Dan Abnett en Andy Lanning

Avengers: Scarlet Witch van Dan Abnett en Andy Lanning (Marvel): Ik ben altijd gedeeltelijk voor dit soort collecties van typisch niet-langdurige titel personages waarvan de avonturen zich afspelen in verschillende miniserie, one-shots en opmerkelijke gastoptredens over de optreden jaren, en meestal door verschillende makers. (Hint: niet elk verhaal hier is van D’N’a, hoewel de hoofdminiserie is.) Dit is een geweldige verzameling voor die mensen die nieuwsgierig zijn en veel meer over de Scarlet Witch willen lezen voordat hij de Marvel’s Avengers ziet: Age of Ultron Film deze zomer, waar ze een essentieel uiterlijk maakt. Ze heeft een van de meest complexe en ingewikkelde geschiedenissen van een Marvel -personage, en hoewel dit boek waarschijnlijk niet elke vraag zal beantwoorden die je zou kunnen hebben over de altijd mysterieuze Wanda Maximoff, zul je op zijn minst het meest recente oorsprongsverhaal van het personage krijgen, evenals talloze “verloren” stukjes en beetjes van haar publicatiegeschiedenis – allemaal handig op één plek. Functies werk van Dan Abnett, Andy Lanning, John Higgins, Sean McKeever, Jo Duffy, Kerry Gammill, John Ridgway, Richard Howell, Jeff Parker, Charlie Adlard en een cover van Marko Djurdjevic. Verzamelt Scarlet Witch #1-4 en Avengers Origins: Scarlet Witch & Quicksilver #1-plus materiaal van Marvel Team-Up (1972) #125, Solo Avengers #5, Marvel Comics Presents (1988) #60-63 en #143- 144 en Mystic Arcana: Scarlet Witch. 232 pagina’s tellende kleur softcover. Beschikbaar in april.

Schadecontrole: de volledige collectie

Schadecontrole: The Complete Collection (Marvel): een van Marvel’s vele geliefde concepten, gemaakt door een van de vele geliefde makers van Comics, Damage Control (gemaakt door Dwayne McDuffie) was een van die verschillende ideeën die alleen maar in het Marvel Universe konden werken . Het uitgangspunt was eenvoudig-wie schoonmaakt na Galactus (of vul-in-de-blank super-schurk) en (Super-Hero invoegen) je stad volledig weggegooid? En verder … hoe verzamel je de onbetaalde rekening van Dr. Doom? Plus, hoe ga je om met de nasleep van de Hulk uit de Eerste Wereldoorlog? Bob Greenberger zal veel meer van de geschiedenis van deze heerlijk leuke serie hebben, binnenkort het beste hier op de Westfield -blog! Verzamelt schadecontrole (1989-A) #1-4, Damage Control (1989-B) #1-4, Damage Control (1991) #1-4, Wereldoorlog Hulk Aftermash: Damage Control #1-3 en materiaal van Marvel Age Jaarlijks #4 en Marvel Comics Presents (1988) #19. Alles hier is geschreven door Dwayne McDuffie,Met kunst van Ernie Colón, Kyle Baker en Salva Espin. 376 pagina’s tellende kleur softcover.

Frankenstein: The Mad Science of Dick Briefer

Frankenstein: The Mad Science of Dick Briefer (Dark Horse): deze cultische avonturen worden vaak verzameld, maar de typische hoge reproductienormen van Dark Horse kunnen dit de definitieve collectie maken! Frankenstein van Dick Briefer is een veel verkeerd begrepen zachte ziel, in een van de vele verschillende monsterserie van Golden Age strips, waarbij de komedie van de screwball met conventionele horror wordt gecombineerd – terwijl hij ook een canny observatie van het naoorlogse Amerika is. Hangelijk grappig en historisch! Hoe kun je fout gaan? Verzamelt Frankenstein #1-6 van Prize Publications van 1945-1946. 260 pagina’s 7 “x 10” kleur hardcover. beschikbaar in mei.

Marvel Masterworks: The Fantastic Four Volume 17

Marvel Masterworks: The Fantastic Four Volume 17 (Marvel): veel meer tijdloze verhalen over Marvel’s eerste familie van 1976-1978, met werk van Roy Thomas, Len Wein en George Pérez, met Ron Wilson, Sal Buscema, Bill Mantlo, Marv Wolfman , Gerry Conway, Jim Shooter en Archie Goodwin. het presenteren van verhalen te kosmisch om te geloven! Reed Richards wordt vervangen door zijn kwade tegenhanger en Thundra, Tigra, de Mad Thinker en Annihilus sluiten zich aan bij de strijd om Reed’s leven in het hart van de negatieve zone! Vervolgens moet de FF vechten door de eliminator, Salem’s Seven, Klaw en de Molecule Man. Maar veel kosmische van allemaal – de onmogelijke man woedt door de Marvel -bullpen, waardoor zowel kwelling als samenwerken! Zal hij de FF omzetten in de nieuwe fantastische vijf? En vecht tegen de vreselijke vier? (Auggh! Te veel wiskunde !!!) 272 pagina’s tellende geremasterde kleur hardcover. Beschikbaar in juni in twee omslagindelingen.

Marvel zeer Heroes Secret Wars Activity Book Facsimile Collection

Marvel zeer Heroes Secret Wars Activity Book Facsimile Collection (Marvel): dit klinkt zo vreemd dat het cool moet zijn. Marvel Sez: “Love Marvel’s Classic Secret Wars -verhaal, maar wou dat het een beetje veel interactiever was? Nou, dit is het boek voor jou! Discover-of Rediscover-Het ongebreidelde genot om een ​​kind uit de jaren 80 te zijn met deze geweldige replica-collectie van tie-in kleurboeken, stickeralbums en postzegelboeken! Het heeft avonturen, het heeft games, het heeft puzzels, het heeft posters – het heeft zelfs stickers! (We hebben de originele postzegels vervangen door stickers in onze versie – geen likken vereist!) Graaf je kleurpotloden uit en geniet van een aantal onvervalst Secret Wars -plezier! Als de Beyonder dit had om van te genieten, zou hij nooit naar de aarde zijn gekomen voor Secret Wars II! Het verzamelen van The Secret Wars: The Crime of Centuries and Escape from Doom Color Books, The Secret Wars: Secret of Spider-Man’s Shield and Tower of Doom Sticker Books, The Secret Wars: Stamp Fun en Spider-Man’s Stamp Fun Stamp Books en More . ” Ik kan niet wachten om de koelkast van mijn moeder te bedekken met Secret Wars -stickers – helemaal opnieuw! Godzijdank is er niet veel meer likken. Heeft iemand het Lockjaw al verteld? Kleur softcover van 160 pagina’s. beschikbaar in mei.

Star Wars Legends Epic Collection: The Empire Volume 1

Star Wars Legends Epic Collection: The Empire Volume 1 (Marvel): Marvel’s First Star Wars Epic -collectie bevat werk dat oorspronkelijk werd geproduceerd door Dark Horse Comics. Dit eerste deel van de serie is gericht op de jaren na Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith. Na het einde van de Clone Wars is de Republiek gevallen en oefent Palpatine zijn meedogenloze greep uit op zijn nieuwe Galactische rijk. Nu moeten de weinige Jedi die overblijven beslissen of ze aan hun geloof moeten blijven, of het volledig in het gezicht van een brutale zuivering moeten verlaten – een die wordt uitgevoerd door de nieuwe Dark Lord of the Sith: Darth Vader! Functies van John Ostrander, Randy Stradley, Haden Blackman, Alexander Freed, Luke Ross, Douglas Wheatley, Jim Hall, Chris Scalf, Marco Castiello, Andrea Chella en Rick Leonardi met een cover van Ross. Collecting Star Wars: Republiek #78-80, Star Wars: Purge #1, Star Wars: Purge-Seconds to Die #1, Star Wars: Purge-The Hidden Blade #1, Star Wars: Purge-The Tyrant’s Fist #1- 2, Star Wars: Darth Vader and the Lost Command #1-5 en Star Wars: Dark Times #1-5. Laat de donkere tijden beginnen! 440 pagina’s tellende kleur softcover. Beschikbaar in april.

Vreemde wereld

Weirdworld (Marvel): Je hebt waarschijnlijk de uitstekende preview van Bob Greenberger van dit boek elders op de Westfield -blog al gezien. Ik kan niets toevoegen aan zijn ongelooflijk uitgebreide geschiedenis achter de schermen en een uitgebreide samenvatting van de serie, behalve om te zeggen dat het echt een van Marvel’s “Lost Classics” is en je tijd waard is om te bekijken! Geschreven door de fantastische (maar vaak onbezongen) Doug Moench met prachtige kunstwerken van Mike Ploog, Pat Broderick en John Buscema. Verzamelt materiaal van Marvel Premiere #38, Marvel Very Action (1976) #1, Marvel Fanfare (1982) #24-26, Marvel zeer Special #11-13 en Epic Illustrated #9 en #11-13. 312 pagina’s tellende kleur softcover.

Ook beschikbaar:

Cerebus: High Society 30th Anniversary Remastered Gold Edition

Cerebus: High Society 30th AndersAry Remastered Gold Edition (Aardvark vanaheim): Wow, is het zo lang geleden geweest?! Een van de langste (en grappigste, onder andere) series in strips, dit werd oorspronkelijk gepubliceerd als Cerebus #26-50. Het is volledig digitaal geremasterd (dus zelfs de beste lijnen zijn duidelijk duidelijk en niet geblokkeerd-zoals vaak gebeurde in het origineel). En het is ondertekend en genummerd door ontwikkelaar Dave Sim om op te starten! En de hoes heeft nu een hippe gouden logo. Bovendien is het alleen beschikbaar voor stripwinkels en alleen beperkt tot pre-orders (dus als je het echt, echt wilt, kun je het nu beter kopen)! Dit is eigenlijk een resolutie en alle eerdere bestellingen zijn geannuleerd, dus als u dit eerder hebt gekocht, moet u het nu opnieuw kopen om ervoor te zorgen dat u er een krijgt. 500 pagina’s tellende 7 “x 10” B&W Softcover.

Eerie Archives Volume 19

Eerie Archives Volume 19 (Dark Horse): met veel meer tijdreizende avonturen van de toren, evenals veel buitenaardse wezens, klassieke wezens en altijd populaire verhalen over menselijke dwaasheid! Functies werken van Richard Corben, Alex Nino, Bruce Jones en meer. 272 pagina’s tellende 8 “x 11” kleur hardcover. beschikbaar in mei.

Savage Sword of Conan Volume 19

Savage Sword of Conan Volume 19 (Dark Horse): het verzamelen van Marvel’s Savage Sword of Conan #192-201, inclusief een verhaal waarin Conan zijn maker ontmoet-schrijver Robert E. Howard! Functies werk van Roy Thomas, John Buscema, Ernie Chan, Tony Dezuniga en een cover van Joe Jusko. 504 pagina’s 7 “x 10” B&W Softcover. beschikbaar in mei.

DONDER. Agents Classics Volume 5

DONDER. Agents Classics Volume 5 (IDW): Nog een in deze geweldige reeks collecties met de jaren 1960 T.H.U.N.D.E.R. Agenten (en gerelateerde) series. Dit deel verzamelt de klassieke avonturen van Dynamo, Noman, Menthor en nog veel meer van T.H.U.N.D.E.R. Agenten zijn nummer 12-14 en Dynamo #4. Beschikt over klassiek werk van Wally Wood, Gil Kane, Steve Scheates, Dan Adkins, Mike Sekowsky, Steve Ditko en talloze veel meer – met een nieuwe cover van Ryan Brown. 208 pagina’s 6,5 “x 10,2” Kleur softcover.

________________________________________

Volgende week: krantenstripboeken (Dick Tracy, Buck Rogers en meer!), Big Things (Anhilation: Conquest Omnibus, Don Rosa’s Scrooge McDuck Artist’s Edition), en zelfs enkele vreemde dingen (Secret Wars Mega Box Set, een crossover tussen ALTEREN Ego en rugprobleem).

KC Carlson SEZ: Ik heb dit jaar weer kolen in mijn kerstkous, maar dat is goed omdat ik ook een heel, heel oude trein voor Kerstmis heb! Woo hoo! Zwarte long, hier kom ik!

Westfield Comics is niet verantwoordelijk voor de domme dingen die KC zegt. Vooral dat ding dat je echt irriteerde. Een volledige lijst van klachten van 2014 is te vinden op DoSnotexistStupidhead.com.

Leave a Comment