Black Widow Motion Picture Ending vult in het ene plotgat, opent het een andere

Er is een scène in Indiana Jones en de laatste kruistocht die me altijd dwong. Na het terughalen van het kruis van Coronado van de White Hat -man op een schip in het midden van de zee, springt dokter Jones van de zijkant van de boot en het explodeert omdat Indy Indy is. We worden getoond dat onze held vasthoudt aan een levensbestuurder terwijl de verbrande hoed van zijn nemesis voorbij drijft. Dan snijden we hard naar de campus van de universiteit waar Indy ‘lesgeeft’. Hoe hij overleefde (vermoedelijk?) In het midden van de oceaan en keerde terug naar het land is voor altijd een mysterie. Sommigen noemen dit misschien een ‘plotgat’, maar dat is het niet echt. En ik noem dit allemaal omdat het einde van de Black Widow Motion Picture het publiek presenteert met een soortgelijk soort situatie. Toch behandelt het ook nog een van deze “plotgaten” van een eerdere Marvel -film.

Laten we eerst praten over wat een plotgat echt is, of op zijn minst degenen die het vermelden waard zijn. Echte plotgaten vinden plaats wanneer een verhaal de ‘regels’ verandert zijn universum in kopen in de ontwikkeling van het verhaal zonder een juiste opstelling om het te beschrijven of te rechtvaardigen. Neem hierboven het laatste kruistocht -voorbeeld. Als het goed was vastgesteld dat Jones ergens alleen en zonder back-up gaat, zouden we een probleem hebben. Maar in beide Raiders of the Lost Ark en Temple of Doom heeft Indy een vriend op die avonturen die letterlijk wachten om hem te helpen. De vorige twee films stellen vast dat Indy normaal gesproken hulp heeft, dus het is veilig om aan te nemen dat Indy een soort boot heeft gecharterd om daar te komen. Het is geen plotgat, Spielberg en schrijver Jeffrey Boam verwachtten dat het publiek dit gewoon aanneemt.

SPOILER WAARSCHUWING!

Nu, voordat we verder gaan, gaan we diep in de spoilers voor Black Widow, dus als je de film niet hebt gezien of om het einde te hebben onthuld, bekijk dan onze spoilervrije beoordeling in plaats daarvan. Of als u alle spoilers wilt, bekijk dan onze grondige spoilerreview. Oké? Mooi zo!

x

Mario Kart DLC Gold Rush.MP4

0 seconden van 12 minuten, 40 seconden

Live
00:00
12:40
12:40

Het plotgat dat de Black Widow -film voor ons invult

Afbeelding door middel van Marvel Studios

In de laatste daad van Captain America; Civil War We zien Black Widow on-the-run gaan, en Steve komt op de een of andere manier in het vlot om zijn vrienden uit de gevangenis te breken. De eeuwige nitpicky-fan-vraag van “Hoe?” is blijven hangen, gezien dat dan. Wanneer we deze personages opnieuw zien in Infinity War, zijn ze allemaal samen (behalve voor Ant-Man). Nou, nu weten we dankzij het einde van Black Widow, hoewel die film ons nog een van die vragen geeft om over te dragen. Daarover later veel meer.

Ongetwijfeld is een van de meest cruciale personages in de film O-T Fagbenle’s Mason. Hij is een van de “contacten” van de Black Widow in de wereld van intelligentie/spionage. Hij is een persoon die dingen voor mensen kan krijgen zonder rode vlaggen op te voeden. Het is hem te danken dat de hele film gebeurt, omdat hij allebei levert voor Nat en Florence Pugh’s Yelena, en ze zelfs samenbrengt. In het begin van de film zegt Mason dat hij ‘tijd’ en ‘geld’ nodig heeft om te doen wat hij doet, en zonder dat kan hij alleen dingen produceren zoals de Janky Helicopter die hij aan Team Nat in de film geeft. Toch presenteert hij Natasha aan het einde met een Avengers Quinjet, gezien in Infinity War en vermoedelijk hoe Steve in het vlot kon komen met zijn vrienden.

Is dit een cruciale vraag om in een van de films te beantwoorden? Nee niet echt. Deze mensen zijn metaforische (en in sommige gevallen letterlijk) goden, dus het enige dat telt is of wat ze doen ideaal voelt voor hun personages. Zou Red Room-getrainde weduwe en super-spy Natasha Romanov kunnen ontsnappen aan de autoriteiten. Natuurlijk. Zou Steve Rogers in staat zijn om bondgenoten en bronnen te vinden om zijn vrienden te redden? Ook natuurlijk. Toch levert dit veel bindweefsel.

Het plotgat is open gebogen? Tweede vers, hetzelfde als de eerste

Afbeelding door middel van Marvel Studios/Disney.

Dus nu weten we hoe Natasha in staat was om zowel te ontsnappen aan secretaris Ross en opnieuw te koppelen aan Cap. Toch maakt de film een ​​sprong om ons daar te brengen. In het hoogtepunt van de film blijft Natasha over een stapel rokende puin staan. Secretaris Ross en zijn team van specialisten gingen ideaal voor haar. Dan springen we in een veld naar Mason en alles is ons verteld dat het twee weken later is. De vraag die de vraag wordt, hoe komt Natasha weg? Daar kan een verhaal zijn dat ze willen vertellen, hetzij door een tie-in stripverhaal of misschien zelfs een raam open laten voor Black Widow 2, moeten de fans het eisen. Ik hoop echter dat geen van die dingen gebeurt.

Een ding dat stripboeken voor hen hebben, is dat ze onsterfelijk zijn. Zelfs als ze in de boeken sterven, is het slechts een aftelling totdat ze terugkomen. Dit is de aard van de medium, seriële verhalen die gewoon doorgaan en gaan voor de legacy -titels en personages. Dus de spronggesneden van het wrak tot een ontmoeting met Mason is wat deze versie van Black Widow Immo behoudtrtal. Fans kunnen zich allerlei avonturen voorstellen die in die twee weken plaatsvinden. Misschien werd ze gevangen genomen en ontsnapt? Misschien heeft ze een deal gesloten? Misschien was ze op weg naar het vlot, maar toen hadden ze een held nodig (richt de Bonnie Tyler) en (voeg logine in voor Black Widow 2).

Vergeet niet dat we niet elk antwoord of een exacte tijdlijn van evenementen buiten het scherm hoeven te weten. Over die momenten praten en zich voorstellen is wat deze films levend zullen houden in de hoofden van de kinderen die voor altijd opgroeien.

Black Widow bevindt zich momenteel in theaters en op Disney+ door middel van vooraanstaande toegang

Wat denk je? Denk je dat het einde van de Black Widow Motion Picture een plotgat was? Hoe dan ook, vertel ons je favoriete theorieën/head-canon voor wat er in die 14 dagen plaatsvond.

Uitgelichte afbeelding door middel van Marvel Studios.

Leave a Comment