Geweldige strips die uitkomen in augustus 2019

We hebben net de meest populaire hittegolf in de Amerikaanse geschiedenis meegemaakt, maar de zomer van 2019 is slechts de helft over en we hebben nog steeds augustus, de meest populaire maand, om door te komen. U begrijpt wat dat betekent. Het is tijd om ton op strips te gaan en binnen te blijven! Hier zijn enkele strips die in augustus 2019 uitkomen om vooruit te kijken terwijl u zich koestert in de wind van uw airconditioner.

Strips van 7 augustus: licht op de portemonnee, zwaar op de inhoud

Absolute Carnage #1 (van 5) regisseur’s Cut

Schrijver: Donny Catesartist: Ryan Stegmanpublisher: Marvel Comics

(Marvel stripverhalen)

Wanneer Carnage een vendetta heeft, moet iedereen bang zijn. Evenals nu zijn Cletus Kassidy en zijn moorddadige symbiote erop uit om alle andere symbioten die er zijn te doden. Donny Cates en Ryan Stegman brengen bloedbad terug naar New York City, bozer dan ooit. Hoewel de thuisbasis van X een complex sci-fi-evenement zal zijn, lijkt Absolute Carnage een gekke reis met moord en chaos. Het allereerste probleem is ook een ‘regisseur’, wat aangeeft dat we vooruit kunnen kijken naar een heleboel extra’s van de makers. Carnage is al een tijdje geen belangrijke speler in strips, maar die wijzigingen in augustus.

Huis van x #2 (van 6)

Schrijver: Jonathan Hickmanartist: Pepe Larrazpublisher: Marvel Comics

(Marvel stripverhalen)

Huis van x #1 was briljant, maar het was alleen het opzetten van de basis voor het evenement. Nu krijgen we te zien dat het “het gevecht voor de toekomst van Mutantkind” begint. Natuurlijk zijn zowel Marvel als Hickman extreem geheimzinnig met wat er in dit evenement gebeurt, evenals in de toekomst van de X-Men-strips in het algemeen, maar in augustus krijgen we een groot deel van deze mutant Gamechanger.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.MP4

0 seconden van 12 minuten, 40 seconden

Live
00:00
12:40
12:40

Irena Vol. 1

Schrijvers: Jean-David Morvanartist: David Evrardpublisher: Lion Create Comics

(Lion Create Comics)

Tijd om hier van versnelling te wisselen. Voor zover augustus strips gaan, krijgen we veel uitstekende originele grafische romans (OGN’s) over zowel historische als sociale kwesties. Irena Vol. 1 is de allereerste daarvan. Voordat ik keek met de verzoeken in augustus, had ik nog nooit gehoord van Irena Sendlerowa, maar iedereen moet deze held begrijpen. Irena was een maatschappelijk werker in het Ghetto van Warschau tijdens de Tweede Wereldoorlog. Terwijl ze daar werkte, smokkelde ze 2500 Joodse kinderen uit en redden ze hun leven. Haar verhaal is zowel ongelooflijk als tragisch, en ik kan niet wachten om veel meer over haar te ontdekken, door de uitgevers die ons ook de buitengewone Puerto Rico sterk hebben geboden.

Lois Lane #2 (van 12)

Writer: Greg RuckApencils evenals inkten: Mike Perkinscolors: Paul MountSpublisher: DC Comics

(DC Comics)

Terug naar de superheldwereld nog een laatste keer voor de strips van 7 augustus. Lois Lane #1 was geweldig. In het allereerste nummer heeft Lane, metaforisch, het witte huis gesloopt alsof ze haar andere helft Superman zelf was die vuist was, allereerst in het huis van de president. Hoe moeilijk het beleid van de president ook het beleid van de president is, is slechts een van de drie verhalen die ze achtervolgt. Er is ook de moord op een Russische journalist, die zowel een goede vriend als een rivaal van Lane is, evenals er een gevaar voor Superman is waar Lane hem niet eens over zal vertellen. Het zal uitstekend zijn om aan haar verschillende onderzoeken te blijven voldoen.

Strips van 14 augustus: oorlog is uitstekend voor de kracht van de schurken

De flash #76

Schrijver: Joshua WilliamsonPencils: Rafa Sandovalinks: Jordi Tarragonacolors: Tomeu Moreypublisher: DC Comics

(DC Comics)

Wanneer de naam van de verhaallijn zelf ‘Death of Speed ​​Force’ is, moeten we absoluut zien wat er gaande is in Flash Comics in augustus. Barry Allen voegt zich bij het “Jaar van de schurk” na de finale van “The Flash Year One”, evenals als veel helden tijdens dit evenement, dingen zien er niet hoopvol uit voor de Speedster. Natuurlijk, hij heeft een nieuwe sidekick, hoofdkantoor, maar met Captain Chilly en Lex Luther die samenwerken – terwijl Flash langzamer wordt – wordt het leven van Barry veel ingewikkelder.

Powers of X #2 (van 6)

Schrijver: Jonathan Hickmanartist: R.B. Silvapublisher: Marvel Comics

(Marvel stripverhalen)

Powers of X en de thuisbasis van X Tell One Story – veel de methode Hickman gebruikte Infinity, Avengers, evenals nieuwe Avengers om het Infinity -evenement volledig te vertellen. We begrijpen nog minder over deze serie dan dat we thuis van X doen, behalve dat we het verleden, heden en de toekomst van mutanten zullen bekijken. Als covers ons echter aanwijzingen bieden, lijkt het erop dat Probleem #2 zich zal concentreren op de verschillende schurken van de X-Family.

Oorlog van de rijken

Schrijver: Jason Aaronartist: Russell Dautermanpublisher: Marvel ComicsCollecting War of the Realms #1-6 evenals War of the Realms: Omega: Omega

(Marvel stripverhalen)

War of the Realms bindt jaren van Jason Aarons Thor -verhalen samen, terwijl Malekith New York City binnendringt nadat hij de andere tien rijken al heeft overwonnen. Helaas eArth wordt toevertrouwd aan slechts enkele beschermers, vooral gezien het feit dat Thor gevangen zit in Jotunheim (Frost Giants Home). We zijn toevertrouwd aan arts Strange, Black Panther, evenals Jane Foster-werkend met een paar van Marvel’s beste “straatniveau” -helden-om de aarde te beschermen. Het evenement is groot, gek, evenals we zien personages aanpassing nogal veel. Als je niet gelooft dat Punisher thuishoort in een Asgardiaans verhaal, nou, je had het mis. Als je de strips met één uitgave niet hebt bekeken, zorg er dan voor dat je de collectie in augustus krijgt.

Wonder Lady #76

Schrijver: G. Willow WilsonPencils evenals inkten: Lee Garbettcolors: Romulo Fajardo Jr.Publisher: DC Comics

(DC Comics)

Cheetah is terug! Heeft dit iets te maken met Cheetah als de schurk in de vraag Vrouw van volgend jaar: 1984? Misschien is ze echter altijd een uitstekende vraag geweest Lady -schurk, dus het is een genot dat haar meedoet aan het Jaar van het schurk. En, net als kapitein Chilly in Flash #76, werkt Cheetah ook samen met Lex Luthor. DC Comics verhoogt de schurken in augustus, en het wordt een uitstekende tijd.

Strips van 21 augustus: veel meer schurken uit het verleden, heden, evenals toekomst

Batman vs Ra’s Al Ghul #1 (van 6)

Schrijver, potloden, inkten, evenals kleuren: Neal AdamSpublisher: DC Comics

(DC Comics)

Neal Adams heeft Ra’s Al Ghul samen gemaakt met Dennis O’Neil in 1971. Bijna 50 jaar later keert hij terug naar het personage voor een jaar van de schurk mini-serie. Dit is echter een fascinerend verhaal. Terroristen vallen Gotham aan, evenals het onderzoek van Batman wordt gehinderd door Deadman (over het algemeen een held). Ondertussen helpt Al Ghul’s Personal Safety Force GCPD -beveiligde burgers van nucleaire vernietiging. Dit is echter Al Ra’s Al Ghul – er is altijd iets meer aan de hand.

Deadpool Jaarlijks #1

Schrijver: Dana Swartzartist: Reilly Brownpublisher: Marvel Comics

(Marvel stripverhalen)

Wade Wilson is een huurling. Hij neemt geld, evenals in ruil, doodt hij dingen. Veel huurlingen, zoals deadshot, veroorzaken bijvoorbeeld een moeilijk koopje. Deadpool? Hij is de koopjes bin merc met een mond, evenals hij een taak aanneemt, zelfs als het van een beetje jongere is die slechts $ 7 ophoudt. Het contract: Peter Quincey heeft nachtmerries, dus hij wil dat iemand ze vermoordt. Dit geeft natuurlijk aan dat we Deadpool vs. Nightmare krijgen. Augustus heeft een aantal ernstige strips. Dit is niet een van hen.

Nieuwe wereld

Zowel schrijver als kunstenaar: David Jesus Vignollipublisher: Boom! —Archaia

Nog een ogn in augustus om te maken met een ernstig onderwerp in het stripmedium. New World onderzoekt de kolonisatie van Amerika met mensen die we zelden in deze verhalen zien: “Een inheemse Indiaan die wraak zoekt tegen degenen die haar land binnenvielen, een Afrikaanse muzikant die vecht voor flexibiliteit tegen degenen die hem tot slaaf maakten, evenals een Portugese zeeman in het bladeren van verlossing. ” Vignolli heeft een extreem speciale stijl, evenals zijn kunst in deze serie voelt bijna alsof als strips in het kolonisatietijdperk werden geproduceerd, dit is hoe ze eruit zouden zien. Inspecteer zijn blog op wat voorbeeldkunst.

Powers of X #3 (van 6)

Schrijver: Jonathan Hickmanartist: R.B. Silvapublisher: Marvel Comics

(Marvel stripverhalen)

In augustus aanwezig zijn Marvel Comics aanwezig: “Het kruis van de Sentinel!” Oké, dus ja, de serie gaat door, evenals ja, ik ga iedereen opnemen, omdat het een uitstekende tijd is om een ​​X-Man-fan te worden. Maar nogmaals … het verzoeken is het type licht op de details.

Strips van 28 augustus: wat licht lezen over politieke onrust en sociale opstanden

Na de lente: een verhaal van de Tunesische jeugd

Schrijver en kunstenaar: Hélène AldeguerPublisher: IDW Comics

(IDW Comics)

Nadat de lente oorspronkelijk in het Frans was gepubliceerd en als slot een Engelse vertaling krijgt. Het verhaal neemt de locatie in de nasleep van de Arabische lente, een grote rebellie tegen overheid die in 2011 Noord-Afrika en delen van het Midden-Oosten veegde. Wat gebeurt er echter na? Aldeguer onderzoekt dit met vier jonge Tunesiërs die proberen erachter te komen hoe hun toekomst eruit zal zien in een land met onstabiel leiderschap en een falende economie. We hebben misschien nieuwsberichten gezien in 2011, maar met deze release van eind augustus zal IDW Comics een veel persoonlijker verhaal over de Arabische lente voor ons brengen.

Batman/Superman #1

Writer: Joshua WilliamsonPencils evenals Inks: David Marquezcolors: Alejandro Sanchez evenals Dave StewartPublisher: DC Comics

(DC Comics)

Net omdat we terug zijn bij superhelden, geeft niet aan dat we terug zijn naar luchtig plezier. Batman/Superman #1 spins uit de Batman die lacht, evenals het duo moeten door Gotham bladeren om te ontdekken welke helden uiteindelijk ruiters zijn voor deze kwaadaardige alternatieve reality-versie van Batman. Het is een tijdje gezien het feit dat DC Comics ons een Batman/Superman -serie bood, dus als je dit beruchte team hebt gemist, moet je gewoon wachten tot de laatste week van augustus om ze weer samen te zien.

Birmese manen

Schrijver: Sophie AnsElartist: Sam Garciapublisher: IDW Comics

(IDW Comics)

Het is alsof IDW Comics 28 augustus is geselecteerd om ons te raken met een dubbele punch van ernstige wereldproblemen. Terwijl na de lente zich richt op de gebeurtenissen van de rebellie van 2011, gaat Birmese manen een beetje verder terug, naar de Birmese transformatie van 1988 in wat nu Myanmar is. De Ogn voldoet aan Thazama, een jonge kerel van de Zomi -stam. Wanneer de strijdkrachten van de strijdkrachten zijn gemeenschap beginnen te dicteren, waardoor ze veel meer en veel meer voedsel, middelen, evenals zelfs hun eigen mensen, nemen, beseft Thazama een beslissing dat hij voorbestemd is om terug te vechten, evenals sluit zich aan bij de rebellie in echt hoopt zijn geliefde te redden.

Kapitein Marvel Vol. 1: opnieuw invoeren

Schrijver: Kelly Thompsonartists: Carmen Carnero evenals Annapaola Martellopublisher: Marvel ComicsCollecting Captain Marvel #1-5

(Marvel stripverhalen)

In maart debuteerde kapitein Marvel in theaters en werd hij de tweede Marvel Solo -debuutfilm om een ​​miljard dollar te bruto. In tegenstelling tot Black Panther hadden we Carol Danvers echter niet eens tevreden gesteld in een vorige film. De film was een genot, en dat het een paar jaar zal duren voordat we er nog een krijgen, hebben we Kelly Thompson tenminste veel meer Captain Marvel -verhalen. De serie tot nu toe is uitstekend geweest. Over het algemeen zal Marvel Comics de handel binnen een maand vrijgeven, nadat het laatste probleem in het volume uitkomt, maar ze wachtten van mei tot augustus deze keer. Waarom? Misschien sinds Avengers: Endgame komt uit op huisrelease in augustus, evenals fans willen veel meer Carol na dit legendarische moment:

Huis van x #3 (van 6)

Schrijver: Jonathan Hickmanartist: Pepe Larrazpublisher: Marvel Comics

(Marvel stripverhalen)

Kijk, ik heb je het aanbod al verteld. Augustus zit vol met de X-Men-strips van Hickman en we moeten extatisch zijn voor elke enkele.

Marvel Comics #1000

Schrijvers: Ook veel tot naamsisten: Evenzo ook veel van NamePublisher: zie titel

(Marvel stripverhalen)

Marvel Comics #1000 wordt enorm. De aanvraag beweert dat de strip “de hele Marvel World of Personages!” Dat is als … 5000 tekens. We begrijpen al dat Neil Gaiman hiervoor een Miracle Guy-verhaal opstelt, evenals dat de 80e Anniversary Milestone zelf aanbeveling Marvel Comics #1 zal aanbevelen (die in oktober 1939 debuteerde, waardoor augustus een paar maanden ook vroeg voor een geschikte verjaardag wordt gemaakt voor een geschikte verjaardag viering). Als er iets is, zal het een leuke verzameling vaardigheden zijn die samenkomen, maar dit zal ook enkele mysteries opzetten voor de toekomst van de franchise.

The Wicked + the Divine Vol. 9: “Oké”

Schrijver: Kieron Gillenartists: Jamie McKelvie evenals Matt D. WilsonPublisher: Picture ComicsCollecting The Wicked + The Divine #40-45

(Image Comics)

The Wicked + the Divine is een van de allerbeste en veel originele indie -strips die er zijn, evenals “oké” is het laatste deel in die serie. Het zijn goden, glitter, evenals rockmuziek. Net als ongeschreven, zullen we hoogstwaarschijnlijk een “geweldige indie -strips” -aflevering van deze doen. Misschien vrij snel.

Waar kijk je het meest naar uit? Is er elk soort van u geloven dat ik dat moet hebben opgenomen? Ben je net zo extatisch over de X-Men als wij? Reageer en vertel het ons!

(Datums gebaseerd op Comixology.com Release Schema) (Uitgelichte afbeelding: Home of X #2, Marvel Comics)

Leave a Comment