Bloodshot Reborn #4 en Bloodshot Reborn #5 Return met 2e printings

Media release-Valiant is trots om aan te kondigen dat Bloodshot Reborn #4 en Bloodshot Reborn #5-De nieuwste hoofdstukken van de bestverkopende schrijver Jeff Lemire van de New York Times Jeff Lemire De veelgeprezen nieuwe lopende series – zijn uitverkocht op het niveau van de distributeur en zal in september terugkeren met de Bloodshot Reborn #4 Second Printing en Bloodshot Reborn #5 Second Printing! Met kunstwerken van visionaire artiesten Mica Suayan (Harbinger Wars) en Raúl Allén (Wrath of the Eternal Warrior), Bloodshot’s Crusade om een groep Doppelgängers te stoppen die in zijn eigen beeld zijn gevormd met twee vitale hoofdstukken van een van het jaar dat de meest nieuwe serie !
Ten eerste brengen Jeff Lemire en Mica Suayan de Synaps-Shattering First Act of Bloodshot’s terugkeer naar een knock-out conclusie in de Bloodshot Reborn #4 Second Printing! Bloodshot is hot op het spoor van een andere mysterieuze massamoordenaar-maar met elke naniet-geïnfecteerde moordende bloeddoorsnede confronteert hij meer van zijn menselijkheid, maar heeft hij een schade aangevallen in Colorado, heeft hij een keuze?

Vervolgens voegt Breakout Talent Raúl Allén lid van Jeff Lemire voor een speciaal zelfstandige verhaal van Bloodshot’s Psychotic Cartoon Sidekick, Bloodsquirt, in de Bloodshot Reborn #5 Second Printing! De herinneringen aan de duizenden mensen die hij als bloeddoorbarsten heeft vermoord, zijn niet de enige dingen die Ray Garrison achtervolgen. Maandenlang hebben het spook van de geomancer en een nachtmerrieachtige verzinsel genaamd Bloodsquirt hem bij elke beurt gekweld. Ten eerste, op zijn televisie … en nu in de echte wereld … waar Bloodsquirt gedraaid fantasieën uitvoert die het eigen gewelddadige verleden van Bloodshot donker spiegelen. Zijn deze verschijningen echt of een rechtvaardige verzinsel van de gebroken psyche van Bloodshot? En wat zou Bloodsquirt mogelijk daarna kunnen plannen?

Neem contact op met uw lokale retailer en gebruik de hieronder vermelde bestelcodes om uw kopieën te reserveren van deze vitale hoofdstukken van Bloodshot’s kogel-doorgestelde terugkeer naar het Valiant Universe!

Bloodshot Reborn #4 Second Printing (Jul158515)
Geschreven door Jeff Lemire
Kunst door Mica Suayan met Jeff Lemire
Cover van Mica Suayan
$ 3,99 | 32 PGS. | T+ | te koop 30 september (FOC – 9/7/15)

Bloodshot Reborn #5 Second Printing (Jul158514)
Geschreven door Jeff Lemire
Kunst & cover van Raúl Allén
$ 3,99 | 32 PGS. | T+ | te koop 30 september (FOC – 9/7/15)

Plus: op 9 september herleeft de verwoestende terugkeer van Ray Garrison naar de gewelddadige wereld die hij dacht dat hij had achtergelaten met de Bloodshot Reborn Vol. 1: Colorado TPB-Een handelscollectie van $ 9,99 van de veelgeprezen eerste verhaalboog van all-star makers Jeff Lemire, Mica Suayan en Raul Allen! Net op tijd voor het begin van “The Hunt” in Bloodshot Reborn #6, spring hier aan boord en ontdek waarom Bloodshot Reborn’s Black and Brutal World getransfixeerde fans en critici heeft:

“**** ½ … meesterlijk … een actievolle, psychodrama-getinte avontuur.” – stripboekbronnen

“Uitzonderlijk … een opwindende opening Salvo …” – Publishers Weekly

“Een subversieve nieuwe kijk op de onkillabele moordmachine van Valiant op de moordmachine van Valiant.” – Entertainment wekelijks

“Bloodshot Reborn heeft [Valiant’s] tragische held boeiender dan ooit gemaakt.” – De ui/A.V. Club

“Geweldig … een perfecte mix van actie en emotie.” – is het niet geweldig nieuws

“Gewichte introspectie en cartoonpsychose, samen met enkele echt moordende kunst.” – IGN

“Lemire’s schrijven is Pitch Perfect … een boek dat je nodig hebt om te bekijken …” – Multiversity Comics

Bloodshot Reborn Vol. 1: Colorado TPB
Geschreven door Jeff Lemire
Kunst door Mica Suayan, Jeff Lemire en Raul Allen
Cover van MICO SUAYAN (JUL151693)
$ 9,99 us | 144 PGS. | T+ | te koop 9 september
Ruil paperback
ISBN: 978-1-979346-67-4

Bloodshot Reborn #6 (nieuwe boog! “The Hunt” – Deel 1)
Geschreven door Jeff Lemire
Kunst door Butch Guice
Cover A van MICO SUAYAN (JUL151666)
Cover B door Dave Johnson (Jul151667)
Cover C door Glenn Fabry (JUL151668)
Cover D door Garry Brown (JUL151669)
Variantomslag door Steve Lieber (JUL1516670)
Variantomslag van Benjamin Marra (JUL151671)
$ 3,99 | 32 PGS | T+ | te koop 16 september

Bekijk voor meer informatie Valiant op Facebook, Twitter, Tumblr en op Valiantuniverse.com.

Bekijk Valiantstore.com voor dappere merchandise en meer.

Deel dit:
Deel

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Zak

Whatsapp

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Bloodshot Reborn viert met een uitverkochte zero-Issue spectacularmedia-release-Valiant is trots om aan te kondigen dat Bloodshot Reborn #0-het mijlpaal keerpunt voor een van de grootste pictogrammen van Valiant-is uitverkocht op het niveau van de distributeurs en zal terugkeren naar de planken Overal met de Bloodshot Rebo …
6 april 2017 in “Comics”

Bloodshot Reborn en Ninjak Second Printings komen aan in Augustmedia Release-Valiant is trots om nieuwe afdrukken aan te kondigen voor drie uitverkochte nummers van de populairste nieuwe serie van de zomer met de Bloodshot Reborn #2 Second Printing, Bloodshot Reborn #3 Second Printing en Ninjak # 4 Second Printing – All Returnin…
24 juli 2015 in “Comics”

Valiant’s Smash-hit Bloodshnull

Leave a Comment