Arseen Lullaby Variant Cover op Indie Comics Magazine#5

Media release – Een eigenzinnige variantcover van arseen Lullaby -ontwikkelaar Douglas Paszkiewicz voegt zich bij acht verhaalpagina’s van de MAD Magazine -bijdrager in het voorjaar van Indie Comics Magazine, voor de voorkeur in Diamond’s April 2012 Previews onder Aazurn Publishing.
De alternatieve cover van Paszkiewicz ontvangt een beperkte distributie via stripwinkels, zei Indie Comics Magazine -uitgever Gary Scott Beatty. “Wat er ook over waar u uw strips koopt. Eén op de vier covers zal de kunst van Pasz bevatten. ”

Harvey en Eisner Award genomineerde Paszkiewicz zullen ook acht pagina’s van zijn populaire arseen -jabllaby -creatie in Indie Comics Magazine bevatten. Van illegalen van goochelaars tot Cholera Cowboys, het werk van Paszkiewicz is regelmatig te zien in verschillende nationale publicaties, waaronder Mad Magazine en Too veel Coffee Man Magazine.

Paszkiewicz is gekozen als de aanbevolen ontwikkelaar in het indie edge -korte artikel van april in previews.

“We kunnen hier niet genoeg krijgen van Pasz’s gedraaide komedie,” zei Beatty. “Dit is de derde keer dat hij in Indie Comics Magazine zal verschijnen. Wanneer zijn pagina’s binnenkomen, passeren we ze door het kantoor en lachen we ons af. ‘

Pasz zelf suggereerde dat hij een dekking trok, zei Beatty. “Ik stelde voor dat we het als alternatief aanbieden, een verzamelbare lezers zullen moeten vragen in hun stripwinkel,” legde Beatty uit. “Op die manier kan Pasz zijn verbeelding volledig vrij laten lopen en kunnen dealers nog steeds de reguliere dekking gebruiken als iemand bezwaar maakt!”

De 10 -jarige collectie Arseen Lullaby: The Devil’s Decade is onlangs uitgebracht in Hardcover en Softcover, meer dan 400 pagina’s Dark Humor en redactioneel commentaar “Beoordeling van alle onzin die achter de schermen ging”, schreef Paszkiewicz.

“Arseen slaapliedje bestaat uit humor die te verdraaid is voor Mad Magazine. stel je voor dat!” lachte Beatty. “Er zijn veel komische strips die nu het beste proberen te zijn. Het werk van Pasz is zo onverwacht, de wendingen zo schokkend en geestig, hij overstijgt de huidige trends. ”

In het tijdschrift Indie Comics worden korte biografieën en contactgegevens opgenomen met uitgeleide verhalen, zodat lezers gemakkelijk veel meer van het werk van de makers kunnen zoeken. Merchandise, blog, sketches, de arseen geanimeerde piloot en nog veel meer is op arseniclullabies.com.

Het voorjaarsnummer van Indie Comics magazine bevat acht complete verhalen, van makers die zo divers zijn als Terry Cronin (studenten van de ongewone), Paul Bradford (Undercurrent) van Australië en de Italiaanse ontwikkelaar Maddalena Carrai (Creepy Gaga).

Indie Comics Magazine is 64 pagina’s van het beste verhaal en kunst van de onafhankelijke stripboeken van vandaag. Geen enorme overdruk, geen digitale versie, geen back -uitgifte verkoop, de previews van april onder Aazurn Publishing is de enige manier waarop striplezers het voorjaarsnummer van Indie Comics Magazine kunnen krijgen! Bezoek Indie Comics Magazine online op IndieComicsMagazine.com.

Deel dit:
Deel

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Zak

Whatsapp

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Douglas Paszkiewicz om bij te dragen aan de Release van Indie Comics Magazine’s Kerstmis en Eisner Award genomineerd Douglas Paszkiewicz zal acht pagina’s bevatten van zijn populaire arseencreatie van Arsenic Lullaby in Indie Comics Magazine #4, een speciaal kerstnummer, gepland voor Diamond Comic Comic Comic Oktober…
12 september 2011 in “Comics”

Dream Honeymoon wordt een nachtmerrie in Indie Comics MagagineMedia Release – verloren in de ruïnes van een structuur die ooit is gebouwd om de gevreesde Minotaurus te huisvesten, een pasgetrouwde stel zoekt naar hun Dream Honeymoon in het voorjaarsnummer van Indie Comics, gepland voor pre -order in Diamond’s Previews van April 2012 onder Aazur …
17 maart 2012 in “Comics”

Het voorjaarsnummer van Indie Comics Magazine bevat de Spirit Stalkermedia-release-het is nacht in een bijna lege westerse stad en Spirit Stalker Long-Stare Jepson is op het spoor van de gehoornde prins. Het is het voorjaarsnummer van Indie Comics Magazine, gepland voor pre -order in Diamond’s previews van april 2012 onder Aazurn Publis …
10 maart 2012 in “Comics”

Leave a Comment