Peter Sarsgaard sluit zich aan bij cast van de Batman als (misschien) twee gezicht!

De cast van de Batman van Matt Reeves wordt zowel groter als groter, en omvat nu een van Peter Sarsgaard. Sarsgaard heeft wat geschiedenis met DC-films, met de hoofdrol als de schurk Hector Hammond in de noodlottige milieuvriendelijke lantaarn. Hoewel zijn functie in de Batman niet officieel is aangekondigd, is er een grote hint dat Peter Sarsgaard twee-gezicht kan spelen.

Maggie Gyllenhaal hints van Sarsgaard die twee gezicht speelt op Instagram

(Afbeelding: Instagram)

In een nogal vreemde Instagram -post publiceerde Gyllenhaal een foto van haar andere helft Peter met de helft van zijn hoofd geschoren, evenals de ondertitel ‘Half Method met zijn scheerbeurt’. Het zou ironisch zijn (in de Alanis Morissette-betekenis van het woord) als Sarsgaard tweeën in de Batman speelt. In Christopher Nolan’s The Dark Knight speelde Maggie Gyllenhaal Rachel Dawes – Harvey Dent’s soortgelijke interesse. Sarsgaard zou zeker een uitstekende Dent uit Harvey zijn, maar nogmaals, niet bevestigd.

x

Sarsgaard kan helemaal een andere functie spelen

Alle tweet van Reeve verklaarde::

Oh … hoi, Peter …? pic.twitter.com/gss2ktuwxe

– Matt Reeves (@mattreevesla) 6 december 2019

Dat is niet veel om door te gaan, maar volgens JoBlo is er een gerucht dat hij een corrupte autoriteiten politieman zal spelen genaamd Wasserman. Dit zou een nieuw personage zijn voor het Batman -universum, en lijkt onwaarschijnlijk omdat er veel erkende corrupte politieagent -personages zijn in het DC -universum, zoals Harvey Bullock. Waarom een ​​nieuw personage maken wanneer Reeves op dit moment waarschijnlijk zou worden als John Goodman om Bullock te spelen. Op dit punt is zijn cast zo geweldig, het lijkt erop dat alles mogelijk is.

Misschien zien we niet veel Sarsgaard in de allereerste film

Billy Dee Williams wanneer ze ook Harvey Dent speelden … brief. (Afbeelding: Warner Bros.)

Reeves casteert al een tijdje al een tijdje, evenals Peter Sarsgaard voelen als een late editie voor een film die al aan het filmen is. Als Sarsgaard uiteindelijk twee face speelt, kan zijn functie vergelijkbaar zijn met de beurt van Billy Dee Williams als Harvey Dent in Tim Burton’s Batman. Oorspronkelijk cameed Williams als Harvey Dent en werd geïmpliceerd om terug te komen om als twee-gezicht te spelen, maar toen Joel Schumacher de Bat-Franchise overnam, kozen ze ervoor om Tommy Lee Jones te kiezen. Het is echter waarschijnlijk dat als Sarsgaard tweeledig is dat a) hij kort zal verschijnen als Harvey Dent en uiteindelijk twee gezicht later zal zijn, of b) hij zal kort verschijnen als twee-gezicht en een groter heeft functie later.

Hoe dan ook, dit is een van de allerbeste casts waar je om vraagt.

Oh wat misschien is geweest. (Afbeelding: Instagram)

(Uitgelichte afbeelding: Peter Sarsgaard in milieuvriendelijke lantaarn, Warner Bros.)

Leave a Comment